Tuesday, October 1, 2013

Senarai Peserta "Segmen gambar saya di illustration doodle oleh Alya Balqis Studio."


UPDATE: 01/10/2013

Salam ini adalah list peserta,kepada mereka yang tak ada tu mintak maaf ye...insyaallah lain kali boleh join....kepada yang tersenarai kalau tak hantar lagi gambar sila hantar ye, proses melukis akan bermula esok nanti kalau dah siap akan dihantar by email...tq join..:-)
  1.  http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  2. http://nurulnadhirahnorsalim.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration_29.html
  3. http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  4. http://asma-sah.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  5. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  6. http://atiqahnorbeli97.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  7. http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  8. http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  9.  http://eyqahasnan.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  10. http://superpapaya.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  11. http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  12. http://nursyazana26.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  13. http://zazanizam.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  14. http://superdreamland.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  15. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  16. http://hunyieda.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  17. http://amiraramora.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  18. http://tieyniff.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  19. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
  20. http://www.syuhadasalleh.my/2013/09/segmen-gambar-saya-di-illustration.html
Sesiapa berminat boleh lihat DiSINI (TUTUP)

8 comments:

Sabrina SA said...

Yeayy . Ina nombor 5 ! :D

zaza nizam said...

alhamdulillah..zaza no.13 :) mekasih.

Izzati Haniff said...

Slm, no 18.. Xsabar nk dpt emel tu.. Hehe.. Thnx :)

Nur Aliya Balqis said...

Salam kepada mereka yg belum hantar pic sila hantar cepat2 ye...setakat ni no1,3,4 dgn 20 je belum dapt pic lagi..kalau dah hntr bgtau..

Huny eda said...

kite ni 16...tq..dah lama send pic..

Nur Khairiah Irwanie said...

Alhamdulillah..kita nom 7..hehe..xsabar nye nak tgk hasil.. :)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013