Saturday, January 5, 2013

Review Tempahan header yang Siap

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum ni dah tunjuk yang belum berwarna dan ni dah siap warna dan dah di pasang di blog ini jom terjah sekarang ye. Kali pertama design header untuk orang lain, alhamdulilah nasib yang menempahnya suka. Tempahan yang di inginkan bertemakan hijau sesuai dengan tema sedia ada hijau,yang paling pentig design yang suasana kampung dengan pokok kelapa dan gadis muslimah. Jadi hasilnya macam di bawahlah ye.

Sebelum warna.

Selepas warna dan dah siap pasang.
 P/S Penaja:Ada yang nak tempah boleh ke SINI atau ke SINI.

14 comments:

Nieyxzha Hassan said...

baru aje sat tadi terjah blog tu..hehehe..patut la rasa macam pernah tgk doodle tu ^^

Nur Aliya Balqis said...

huhhu..:-)baru je pasang tadi.ok kah?

deno said...

comel! deno terjah sekarang! :)

Nurul Aini said...

sangat comel..kreatifnya alya ye.

Cik Beah said...

assalamu'alaikum alya^^

wahh teruja tengok lukisan awak. comel-comel. cik beah surrender la. hihi.. ;D

Nur Aliya Balqis said...

Masih byk lagi yg perlu dibaiki tu..:-)T.kasih semua Insyaallah akan terus mara ke depan..:-)

^^eKaTiKaH^^ said...

owh.. awak yg buat.. patutlah doodle dye semacam awak buat..hihi..cantik.. ^^,

jaakechik said...

kreatifff nya. hihi.. btw, blog anda telah berada di dalam bloglist jan-feb blog saya..

http://www.jaakechik.com/2013/01/bloglist-jan-feb-2013.html

Cik Jari Manis said...

wah...cantik2! akak buat header ni guna SAI sja..atau ada software tambahan?

myra kamarul said...

@Nur Aliya Balqis salam. nak tempah header yg cute miut boleh tak ??

Alya Balqis Studio said...

@myra kamarul
Tak perasan ada commnt kat sini..mf buat masa ni tempah ditutup..:-)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013