Thursday, January 17, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

Assalamualaikum w.b.t



Saya merupakan blogger yang berasal dari negeri
|
|
|
|
|
|
|
\/

TERENGGANU
Apa yang menarik dekat TERENGGANU:
1) Semestinya keropok lekor yang paling digemari.
2) Tempat melancong banyak contoh Taman Tamadun Islam(TTI), Air Terjun Sekayu, Tasik Kenyir,Muzium Negeri dan lain-lain.
3) Mempunyai bahasa tersendiri iaitu penambahan huruf G di belakang perkataan(huhuhu).
4) Nak tengok penyu boleh ke Rantau Abang.

Banyak lagi sebenarnya tapi tak larat nak cerita dan fikir huhuhu..Kalau nak tau apa lagi menarik jom datang terengganu ye.

Tag:
semua yang follow blog ni,jomlah join.


13 comments:

fiquecool said...

Assalamualaikum :) Saya dah join :)

Done follow:) Follow back k ;)

Jom join Segmen yang gempak nih!

http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/new-year-ga-15-hadiah-menanti.html

deno said...

oh orang tganu rupenye... kita sama la ye ... hihi...

p/s: link baru blog deno sekarang: www.dayangdeno.my

Bui Junaidi said...

KAK BUI TERINGIN NAK G TERENGGANU..NK MAKAN KOPOK LEKOR PUAS2..HEHE

yeen miscelivious said...

hai.. assalamualaikum..
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

jaakechik said...

jaa pun join jugak segmen ni.... hhi.. org tganu rupanya dia... kita jiran laa ek.. jaa ore kelate...heee.....

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

(follow mana2 pun bole.. nk follow dua2 pun ok.. heee.. tQ dear..

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

(follow mana2 pun bole.. nk follow dua2 pun ok.. heee.. tQ dear..

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Husein Rider said...

Ohh.. orang ganu rupenye.. same la kita..

Waalid Al-Marbawi said...

Salam ziarah dari waalid..guane gamok orang kite?

waalid folo bloggers ganu..:)

selamat menjalani ibadah puasa

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013