Monday, December 16, 2013

Game: Padankan baju versi islamik game



Assalamualaikum...

Lama tak update blog rindu plak nak update ye..tapi tak banyak cerita sangat yang nak dikongsi. Agak-agak ada ke yang rindu post dari blog alya ni ye?mesti tak adakan..hihi. It's ok, tak ada yang rindu pun tak apa..
Alya sebenarnya nak share satu game tapi game ni lebih kepada kanak-kanak ribena lah sikit...tapiiii orang besau nak main pun di alu-alukan, boleh kasi komen tentg game tu..

Hajat hati dah lama nak buat game macam tu tapi versi islamik gitukan..Kalau sudi bagilah komen kaw2 mana tau boleh buat penambahbaikakn..:-)


Ada sesiapa berminat nak letak dekat blog bawah ni codenya...dah copy sila credit dan tinggal jejak ye boleh usha-usaha blog korang nanti..:-)
<embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="330" src="http://www.swfcabin.com/swf-files/1387261516.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="600"></embed>

4 comments:

timm_bill said...

kreatifnya!! comel!!

Shira Nur said...

nak code tu boleh? biar visitor memain dengan game nih.. nanti saya credit :) hehe

Nur Aliya Balqis said...

@Shira Nur post kat atas dah ada sediakan code nak boleh ambik dari situ ye..:-)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013