Tuesday, December 25, 2012

Art Trade : Munirah,Miera dan Kira

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulilah masih bernyawa lagi hari ini Allah masih bagi kita peluang untuk baiki diri kita ke arah kebaikan.

Alhamdulilah juga dapat siapkan 3art trade dengan 3 orang budak comel munirah,miera dan kira. Maaf ye sangat lambat balasnya sedikit sibuk huhuhu. Kat bawah ni balasan untuk art trade yang korang dah bagi tu ye..harap terima walau tak cantik ye.huhu.

Munirah
 sebelum ni dapat doodle dalam epal,ni balasnya coklat,tak tau munirah makan coklat ke edak..huhuhu.

Ni untuk eira lak warna baju ni di adaptasi dari blog eira sendiri tak tau lah harap2 disukainya..huhu
Kira

Ni lak untuk budak kecik kira ye ,warna biru ni sebab tengok blog dia biru ja,peminat biru mungkin..huhuhu
Moral Value: Ni untuk mereka sahaja ye jangan mencuri sangat.
P/S Penaja: Nak boleh klik sini @ SINI ye.

6 comments:

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

wow, canteknya. Nadhirah xpndai lukis. klu dak, mesty boley join. good job sis! ;)

Nur Aliya Balqis said...

semua org pandai lah lukis..huhu..semua org ada bakat tu
cuma mungkin xperasan je..lukis line2 tu..hihihi.

munirah :) said...

wahh comelnya daopat coklat ! :D ehehe terima kasih !

Eira Shamiera said...

wau..chomelnyeee...thanq..:)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013