Tuesday, December 25, 2012

Hadiah segmen Blogwalking dengan Alya Balqis Studio

Assalamualaikum w.bt

Petang semua.,..kepada tiga orang yang bertuah untuk segmen sebelum ni sila bagi email ye untuk hadiahnya.Sebab hadiah yang korang dapat buatnya kena pos ke pe.

Hadiah untuk kalian adalah tiga doodle versi chibi Alya Balqis Studio ye..nak tengok meh tengok kat bawah ni ye.
Bagi yang tak tau macam mana no mereka terpilih tengok SINI.

Dah siap-siap ada nama dengan url blog lagi tapi kalau nak cek betul ke tak no anda tu boleh tengok sini.
Kalau dalam tempoh satu minggu tak de yang tuntut hadiah ne akan diberi kepada peserta lain.
Harap maklumt.

Warna setiap doodle di di warna berdasarkan warna blog anda ye(warna yang ada dekat blog).

P/S penaja:Kepada Peserta No 18 hadiah dah hantar dekat email,sila cek,kalau dah dapat bagitau.

6 comments:

nurul aljabry said...

terima kasih
mira dah dapat doodle tu
chumell;)

Nur Aliya Balqis said...

sama-sama..:-)
Nadhirah xpe insyaallah nanti ada lgi segmen lain ye..:-)

timm_bill said...

wah..dah la doodlenye comel..

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013