Friday, December 21, 2012

Tempahan Doodle dari Nadhirah

Assalamualaikum w.b.t

Pejam celik, pejam celik dah nak habis minggu untuk minggu ni plak dah. Begitu cepat masa berlalukan, tulah tanda dunia dah nak kiamatkan. Sebut pasal kiamat ni ada dengar cerita tersebar pasal hari kiamat hari ni ye.
Kita manusia mana tau dunia ni nak kiamat bila hanya pencipta kita yang mengetahui segalanya .

Jadi kita orang melayu yang beragama islam ni janganlah terpedaya juga dengan taktik-taktik/kata-kata musuh islam ni. Yang pasti kiamat tu pasti terjadi.. BILA? tiada siapa antara kita yang tahu.

Oklah entri ni sebenarnya nak share sikit pasal tempahan doodle dari nadhirah. Dia nak design baju kurung cotton dan ada pattern, ada pattern? Waaa macam mana mau buat ni dah r pakai SAI kan?

Last-last lepas pulun tengok tutorial yang budak baik hati buat ,tengok U-tube dapat ler cara sendiri nak buat masuk dekat SAI terus..hohooh..Ok daa tu je nak cerita jom tengok doodlenya.

Ni doodlenya,macam mana?

Ni lak special dari alya balqis studio ye.

Moral Value: Kalau nak doodle macam ni boleh tapi kena tempah lah ye,tak pun art trade okies.
P/S Penaja: 1)Jangan nak mencuri sangat ye, walau saya tak tau pun ALLAH s.w.t tgk apa yang korang buat
                     2)Kritik sikit ,mana tau kalau ada yang perlu dibaiki..(^_^)
                     3) Kepada tiga orang yang art trade dengan alya ,maaf ye lambat sikit.(^_^)

10 comments:

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Thank you sis!! Suka sangat!! Comey!! Semoga dipermudahkan dan dimurahkan rezeki. Amiinn. :)

Nur Aliya Balqis said...

tkasih..Amin Insyaallah.:-)

Eira Shamiera said...

ohsem...lawanye..tak sabar lak nk tnggu doodle dri sis..:)

Nur Aliya Balqis said...

@Eira Shamiera
maaf lambat.sabar ye..:-)
Insyaallah cuba siapkan 2hari cuti ni..:-)

Cik Jari Manis said...

woah1 cutenya...nampak comel je..klu ptung real ni, dah lama sya simpan! uhhh ^..^

Alya Balqis Studio said...

@Cikgu Ma
t.kasih..akaknya lagi lawa lah..huhu.

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013