Tuesday, December 18, 2012

Berjaya bertukar kepada dot my (^_^)

Assalamualaikum w.b.t


Entri express hari ni nak berkongsi berita gembira sebabnya dah berjaya tukar domain sendiri .Sepatutnya dari semalam lagi dah bertukar tu tapi ada sedikit salah faham ,ada ke patut pe delete balik pe yang dah buat(sengal betul..hahahaha).
  • Dulu alyabalqisstudio.blogspot.com
  • Sekarang www.alyabalqisstudio.my 
ok lah kalau ada yang berminat nak jadi macam ni gak korang ada masa lagi seblum 25hb ni tau last..sekrang jom pe serbu blog ni ye...

Moral value: Baca arahan yang diberikan dengan betul ye jangan duk panik tak tentu pasal kalau salah tu ye..tanya pada yang pakar..huhuhu
PP/S Penaja: Tapi bagi yang berumur 18tahun dan keatas jelah yang boleh ye..tak cukup tunggu tahun-tahun hadapan ye..okai.

2 comments:

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Tahniah2. Semoga maju jaya. May Allah bless you ;)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013