Friday, December 14, 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Assalamualaikum w.b.t

Segmen kedua untuk hari ni nak join yelah follower ramai sangatkan...maklumlah baru berapa hari lahir ni hah..(^_^). Tadi tengah jejalan kat google tu ada lah terjumpe pasal segmen ni macam bes je tgk ..jadi tanpa fikir panjang join ler tu lah alkisahnya..

kalau nak join leh tekan banner ni ye kekawan
       
Follower setakat jam menghampiri 9malam 14/12/2012 ni baru banyak ni:

Moral Value: Jom tambah kenalan nanti leh hai,hai..bye,bye....
P/S Penaja: kalu rasa nak kenal saya follow ler saya.


5 comments:

Cik Jari Manis said...

suka tengok blog hijau ni! cantik ^_^ insyaAllah nnti mesti ramai yg nak follow mahligai alya.. hehe

Nur Aliya Balqis said...

@Cik Jari Manis

T.kasih..insyaallah moga2 bertambah ye..:-)

Nur Fahz said...

Assalamualaikum.Datang dari segmen Cik Yuyu.salam perkenalan.& Happy blogging dear :)

Alya Balqis Studio said...

walaikumusalam..t.kasih...salam perkenalan.

mirza syazwina said...

hye=)..dari segmen yang sama.sudah follow di sini..hit me back k.

http://dorayakino.blogspot.com

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013