Wednesday, December 19, 2012

Freebis Doodle: Skuter versi alya balqis studio

Assalamualaikum w.b.t

Sebelum dimatikan sekejap malam ni(tidur) atau selama-lamanya(takdir pencipta kita tidak tahu) nak bagi freebis lah kat sesiapa yang berminat nak ambil ler ye tiada paksaan okiess. Dan doodle skuter ni pun macam yang sebelum ni tekan sini doodle lama gak awal tahun 2012 buatnya sekarang dah akhir tahun masihi.

Ok lah malas nak bebel panjang-panjang nak tidur dah  untuk awek muda okies. Dah jom rr tengok macam mana rupawan skuter saya ye...?

Ni bagi yang nak mewarna sendiri boleh ler ambik free je.
Pic yang kat bawah ni semuanya ada watermark yang dulu-dulunya sekarang belum ada watermark lagi ye. Tak nak watermark boleh buang sendiri.






Moral Value: Orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa.
P/S Penaja: Kalau suka tolong like sikit ,kalau nak ambil tu kredit/bagitau ye nanti leh pe terjah blog hampa.

11 comments:

Cik Jari Manis said...

woah! dah lma cri kak...sya amik yg pink 1 boleh akak? hehe ;) [dlm hati sungguh gembira, apa yg dicari dah jumpa!]

Alya Balqis Studio said...

boleh ambik je dah nama pun freebis.hihihihi....

Fendy said...

amik yang xde warna..thanx

Nazurah ♥ said...

Atotototo , comey yer xD

Syafi Najihah said...

Hi,
i'm selling :-
Korean Drama
Korean Movie
Japan Drama
anime
Chinese/ Taiwan Drama
Japan Movie
Korea Variety Show
Korea Concerts/ Award~
english tv series
Affordable and always available.
For any INQUIRY for price etc or ORDER please DIRECTLY EMAIL ME AT geniuslowpro5@yahoo.com or just pm us^^
available inDVD, VCD dan DATA
http://www.facebook.com/pages/Twinkle-Trio-Shop/320463608032717

salam dik, akak ambik 2 org doodle adik ni, yg motor pun akak ade ambk jugak,,comell

Asma Sah said...

Cutenya ,nk beli satu .

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013