Wednesday, December 12, 2012

Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™


Assalamualaikum w.b.t.

 

Ok ni adalah first time join giveaway sebabnya blog ni baru je sehari di lancarkan...(^_^). Giveaway ni pun best je tengok kan.. Apa lagi moh ler kita pakat join ramai-ramai mana tau bertuah leh. Jom tengok syarat-syarat dan hadiah yang ditawarkan dari n.i.e.y.x.z.h.a...

Syarat-syarat penyertaan:

  • Follow blog dan fb page nieza (untuk korang tau berita terkini..tak wajib..tapi kalau korang rajin terjah..tak follow pon takpe ;p)
  • Buat satu entry bertajuk "Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™"
  • Letak banner kat atas tu dalam entry korang dan link kan pada entry ni (ctrl-C untuk copy link banner kat atas or click pada banner)
  • Letak link entry korang dekat comment entry ni



Hadiah penyertaan:
  • 3 blogger bertuah akan dapat Banner Doodle dari nieza beserta review blog
Tarikh tutup: belum ditentukan lagi...ikut suke tuan punya blog ni nak tutup bila... hehehe.. akan diberitahu kelak.. XD

p/s:Jadi tunggu apa lagi. 

5 comments:

Nieyxzha Hassan said...

link dah ok dah ^^..thanks sebab join... good luck ^0~

psst ade word verification la...

Alya Balqis Studio said...

@Nieyxzha Hassan
alhamdulilah dah oky...harap2 leh menang tuk first giveaway ni..huhuhu..

Nieyxzha Hassan said...

Dah ade pemenangnye ^-~♥

http://www.nieyxzha.com/2012/12/pemenang-banner-doodles-giveaway-by.html

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

Nadhirah ada join jugak GA nie. tapi xdak rezeki :)

Nur Aliya Balqis said...

@★ Nurul Nadhirah Norsalim ★
samalah kita xbertuah ye..xpe nnti kita masuk lagi ye mana ada..:-)

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013