Thursday, December 13, 2012

Gagal sekarang , jangan gagal kemudian

Assalamualaikum w.b.t

Selamat malam semua,fuhh akhirnya dapat gak selesaikan masalah blog ni..ingat apa yg masalahnya..cek2 tengok coding masalah sikit..aishhh tulah edit tak ingat dunia main edit ja..jenuh duk fikir pe masalhnya.

 ok tak nak taip banyak-banyak sebab tak de idea untuk menulis..nak share pic bawah ni skit sesuai lah dengan owner blog ni yang baru je selesai berperang dengan coding..

Nak siapkan doodle untuk seseorang yang nak doodle dari alya balqis studio ni..terharu kejap,artwork saya ada nilai gak rupanya..hak3(batuk control). 
Pic doodle ni dah lama buat kalau pernah buka page Alya Balqis Studio pasti pernh tengok kan?
Moral Value: jangan pernah putus asa untuk mencuba walau hasilnya tak seberapa..
P/S Penaja: like jika suka ,share jika suka,suka,suka(versi upin-ipin)..(^_^)

6 comments:

wan namikaze said...

Assalamualaikum..Betul tu, biar kita merangkak sekarang, jgn merangkak di pdg mahsyar..(ubah topik pulak :3)..Walau ape2 pon, comelnya dudel alya!!! Jgn risau, dudel alya ade kualiti.

Alya Balqis Studio said...

@wan namikazewalaikumusalam...betul tu wan..xpe susah sekarang..Alhamdulilah..t.kasih.

Cik Jari Manis said...

alhamdulillah... hehe blog pun cantik!

★ Nurul Nadhirah Norsalim ★ said...

kegagalan jadi aspirasi tok diri :)

Nur Aliya Balqis said...

@★ Nurul Nadhirah Norsalim ★]
betul3 gagal sekli jgn gagal berkali-kali..

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013