Monday, December 24, 2012

Segmen:" Blogwalking dengan alya balqis studio" sudah tamat

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulilah segmen pertama dah ditutup ,terima kasih bagi mereka yang sokong segmen ni ye. Bagi yang dah join segmen ni anda di WAJIB kan follow peserta lain ye. Bagi yang tak join pun boleh follow ye digalakkan kepada semua biar makin bertambah kenalan kita ye.

Sebelum ni ada pernah cakap kemungkinan akan ada hadiah kalau ramai yang joinkan?Ok dengan baik hatinya(perasan jap..huuhuhu.) Alya Balqis Studio nak bagi tiga hadiah kepada tiga orang yang bertuah yang dipetik dari random.org.

Nak tengok sapa yang bertuah sangat tu malam ni?Agak-agak ada dengan no korang tak? Nak tahu korang no berapa sila tengok senarai nama ye.Bagi yang tak dapat tu tak pe Insyaallah akan ada segmen lain plak ye,mungkin segmen doodle lak..huhu.

No pertama di petik:
 No kedua di petik
 No ketiga di petik:
Moral Value:Bagi mereka yang tersenarai sebagai pemenang sila datang melapor diri dan tinggalkan jejak disini @  di fanpage ye.
 P/S Penaja:  Sekiranya tidak berbuat muncul untuk keterangan diri hadiah untuk anda akan dibatalkan.

8 comments:

nurul aljabry said...

Alhamdulilah ..no 18
yeah yeah ...

Nur Aliya Balqis said...

@nurul aljabry
sila tinggal link fb/email ye untuk dihunbungi..

Nieyxzha Hassan said...

Ala..dah dekat no 12.. >.<

Nur Aliya Balqis said...

akak xpe nanti kita buat segmen seme dpt hadiah..uhuhu..

nurul aljabry said...

fb:nurul.amirah.378
email:nurul_aljabry@yahoo.com

Nur Aliya Balqis said...

Nurul dah hantar dekat email,cek ye.

 
Template Edited by Alya Balqis Studio All Right Reserved © 25/12/2013